Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2007

starbonds tips: the 20070103 edition


Για αρχή, μία κλασική αλλά σταθερής αξίας ευχή: χρόνια πολλά με υγεία, to all of you guys.
Ελπίζουμε το προσωπικό menu του καθενός για το 2007 να περιλαμβάνει πολλές και καλές ευκαιρίες, σαν τις HSX-ικές ευκαιρίες που θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Ευκαιρία νο.1:
Djimon Hounsou (
DHOUN). o Eragon (ERAGN) μπορεί να μην έφερε τα αναμενόμενα $$ στα ταμεία της Fox, θα φέρει, όμως, μερικά σίγουρα HSX$$ στο πορτφόλιο μας, τη βδομάδα που μεσολαβεί μέχρι το delist του. Τι κι αν ο Hounsou, μετά τον μέχρι και οσκαρικό του ρόλο στο Blood Diamond (BDMND), εμφανίζεται και στη χειρότερη, σύμφωνα με το Δαλάι, ταινία της χρονιάς; εμείς κρατάμε το θετικό της όλης υπόθεσης, και long-άρουμε στο full.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >9$ (υπομονή μέχρι τις 09/01/07)

Ευκαιρία νο.2:
Ewan McGregor (
EMCGR). Ο αγαπητός κατά τα άλλα McGregor, μετά το Spy-Kids-wanna-be-αλλά-στο-αποτυχημένο-του, Alex Rider: Operation Stormbreaker (STRMB), εμφανίζεται και στην, wanna-be-οσκαρική-βιογραφική-αλλά-μάλλον-στο-αποτυχημένο-της, περιορισμένης διανομής και δυναμικής, παραγωγή με τίτλο Miss Potter (MSPOT). Τι σημαίνει, λοιπόν, για εμάς, η αποχώρηση του τελευταίου παραμυθιού του Lucas (STAR3) από το TAG του Ewan, και η αντικατάστασή του από τη ζωή της παραμυθατζούς Potter? Σημαίνει ότι short-άρουμε για πολλά HSX$$.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >40$ (υπομονή μέχρι τις 06/02/07. σε αυτό προσθέτουμε 8 βδομάδες, αν η Potter δεν βρει ποτέ ευρεία διανομή)

Ευκαιρία νο.3: Cameron Diaz (
CDIAZ). Σε ένα καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται κατά πολύ δυναμικότερο του προηγούμενου, ο Σρεκ ο Τρίτος (SHRK3) αναμένεται να αποτελέσει το δυναμικότερο χαρτί των DreamWorks studio (ή των studio που αγόρασαν τα DreamWorks studio, τέλος πάντων - Paramount that is). Επειδή εμείς, όμως, δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε, θα κάνουμε κάτι άλλο στο μεταξύ: θα ποντάρουμε (the long version) στην πριγκίπισσα της, προσφάτως και μελαχρινής, Cameron Diaz.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >30$ (υπομονή να χετε μέχρι τις 12/6)

κρυφή ευκαιρία, χωρίς ανάλυση, ο Alan Cumming (
ACUMM). αναζητήστε τον, και κάντε λίγο πράκτισ μόνοι σας. το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: