Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

starbonds tips: the 20070123 edition



Μία μέρα κατά την οποία
η ανακοίνωση των Οσκαρικών υποψηφιοτήτων αποτελεί το κυρίαρχο κινηματογραφικό θέμα, ή, εστιάζοντας σε καθαρά HSX-ικά ζητήματα, μία μέρα πριν κληθούμε να αποφασίσουμε ποια 2007 AwardOptions θα long-άρουμε, και ποια θα short-άρουμε, αναμένοντας τους τελικούς νικητές της βραδιάς της 25ης Φεβρουαρίου, εμείς προλάβαμε να αφιερώσαμε τον απαραίτητο χρόνο για να εντοπίσουμε τις starbond-ικές ευκαιρίες της τρέχουσας βδομάδας. Και σας τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:

Ευκαιρία νο.1: Greg Kinnear (GKINN). Για αρχή, μια μικρή αλλά συμπαθέστατη ευκαιρία. Ιδανική για μικρά και συμπαθητικά port. Περίπτωση "size does not matter" λοιπόν, με δύο σημαντικά ατού: Α) το starbond του πάτερ φαμίλια του Little Miss Sunshine (LMSUN) έχει ιδιαίτερα προσιτή τιμή (λίγω πάνω από τα 30HSX$), ενώ Β) μπορεί να μη μας υπόσχεται τρελά κέρδη, μας τα υπόσχεται όμως σε διάστημα δύο εβδομάδων. A short term short.
διαδοχή σε GKINN TAG: in Fast Food Nation (FFNAT), out The Bad News Bears (BADNB).
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: 6$ (ούτε που θα καταλάβετε πότε θα φτάσει η 05/02/2007)

Ευκαιρία νο.2: Bridget Moynahan (BMOYN). Έχοντας κερδίσει την αιώνια συμπάθειά μας ως bartender του Coyote Ugly (CUGLY), εδώ κερδίζει έξτρα πόντους, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των port μας, μέσα από τη συμμετοχή της στο νέο τέκνο του νεοεισελθόντος στα της παραγωγής, Yari Film Group. O τίλτος του τέκνου, Gray Matters (GRAYM), και οι μέχρι τώρα προβλέψεις λένε ότι ενδέχεται να μην προσεγγίσει ούτε το 1/10 από τα έσοδα του The Sum of All Fears (SUMFR), το οποίο και αντικαθιστά. Άλλο ένα short λοιπόν.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >15$ (αν πέσουμε σε περιορισμένη διανομή, υπομονή μέχρι τις 14/05/07)

Ευκαιρία νο.3: Joe Pantoliano (JPANT). Μια ευκαιρία, παρόμοια της ανωτέρω. Η έξοδος του Daredevil (DARED) από το TAG του Joe, εγγυάται ένα μεστό short. Το θέμα είναι πόσο καλά θα πάει, ή για την ακρίβεια, πόσο καλά δεν θα πάει, η ρομαντική κομεντί με τίτλο The Next Girl I See (παλαιότερα γνωστή ως The Pleasure of your Company, απ' όπου προέκυψε και το σύντομο PLSYC), η οποία θα αντικαταστήσει τον τυφλό διάολο. Με Jason Biggs (JBIGG) και Isla Fisher (IFISH) να καλύπτουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους - και πιστέψτε μας, συμπαθούμε και τους δύο - οι προσδοκίες όλων είναι μάλλον συγκρατημένες.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >15$ (υπομονή μέχρι τις 10/04/2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: