Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2006

starbonds tips: the 20061228 edition

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας, και πάντα στο πνεύμα των διατροφικών συνηθειών των ημερών, επανερχόμαστε με δύο λιτές αλλά άκρως ικανοποιητικές προτάσεις.

Ευκαιρία νο.1: Jennifer Connelly (JCONN). μια ευπρόσδεκτη πτώση μακράς διαρκείας. Το TAG της, από τα σημερινά 68$, μετά το καθιερωμένο adjust, θα πέσει περίπου στα 40$, με πρώτο κομβικό σημείο το delist του Blood Diamond (BDMND). Για τους ανθεκτικούς, η πτώση θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου, μέχρι και το Reservation Road (RESRD).
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή
: >28$ (υπομονή μέχρι τις 02/01/07, ή, και ακόμα παραπάνω)

Ευκαιρία νο.2: Josh Duhamel (JDUHA). Μεγαλύτερο το ρίσκο εδώ, αλλά και η αναγκαία υπομονή. Εώς το καλοκαίρι, για την ακρίβεια, και την έλευση των Transformers (TFORM), δια χειρός Michael Bay (MBAY). Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που δεν θα έχουμε κυτιακές αστοχίες του στυλ The Island (ISLND), μπορούμε να μιλάμε για ένα αξιοπρόσεκτο long.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: 25$ και άνω (και αρκετά άνω: αν ο Optimus Prime καταφέρει, μέχρι το delist του στις 30/07/07, να φέρει prime dollarz στη μπάνκα, το κέρδος μας μπορει να ξεπεράσει και τα 55$. ανά μετοχή πάντα).

και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: