Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2006

starbonds tips: the 20061212 edition

Ξέρουμε όλοι οτι οι περισσότερο κερδοφόρες επενδύσεις έχουν να κάνουν με την καθημερινή ειδησεογραφία. Είναι απλό. Ξυπνάτε στις 8 το πρωί, ώρα reset, και περιμένετε τα νέα. Η' τη μετοχή που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Αναλόγως, αγοράζετε ή πουλάτε. Σε περίπτωση όμως, που δεν είστε ο πρωινός τύπος, υπάρχουν κατάλληλες επενδύσεις και για εσάς. Και εμείς είμαστε εδώ για να τις ξετρυπώσουμε, και να σας τις παρουσιάσουμε.

Μικρή εισαγωγή. Η Δευτέρα είναι μέρα των cash-outs: ταινίες, έχοντας ολοκληρώσει την πορεία τους, διαγράφονται από τον πίνακα των μετοχών. Για να φτάσουμε, επιτέλους, στη μέρα που μας ενδιαφέρει. Την Τρίτη. Οι stars των ταινιών που έκαναν cash-out την προηγούμενη, βλέπουν τα bonds τους να κάνουν adjust σε μία τιμή, ανάλογη των τελικών κερδών της εν λόγω ταινίας. Αυτό συνεπάγεται $$, τα οποία προκύπτουν λαμβάνοντας υπόψη (ή απλά, μαντεύοντας) την αναμενόμενη πορεία της επόμενης ταινίας του εκάστοτε star, η κυκλοφορία της οποίας, θα οδηγήσει τελικά το αντίστοιχο bond στο επόμενο adjust του.

Αρκετή θεωρία για σήμερα. Ώρα για παραδείγματα και για κερδοφόρα δράση - αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε και τον verbal που ακολούθησε τις συμβουλές μας, και ήδη βλέπει τα πατζάκια του να ξεχυλίζουν ΗΣΧdollarz.

Ευκαιρία νο.1: Hugh Jackman (HJACK) - shortάρετε κατά βούλησιν. Μετά τους χορευταράδες πινγκουίνους του υπερκερδοφόρου Happy Feet (HPYFT), συμμετέχει στο δυσνόητο και ...λιγότερο κερδοφόρο Fountain (FOUNT). εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >40HSX$ (υπομονή μέχρι τις 19/12/06).

Eυκαιρία νο.2: Robin Williams (RWILL) - βαρβάτο long, μιας και μυριζόμαστε δυνατό κυτιακό δυναμικό για το A Night at the Museum (MUSEUM). εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >20HSX$ (υπομονή μέχρι τις 16/01/07).

Επενδύστε ελεύθερα, αλλά κρατήστε και λίγα ΗΣΧ$$ στην άκρη. Σήμερα το βράδυ ανοίγουν τα nominόψια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: