Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

starbonds tips: the (lost due to bus ...loss) 20070307 edition


ένα χαμένο λεωφορείο, 40 (σχεδόν) χαμένα λεπτά περιμένοντας στη στάση για το επόμενο, μία έκδοση των starbonds tips που χάθηκε στην πορεία...

Ευκαιρίες 1 & 2. George Clooney (GCLOO) & Steven Soderbergh (SSODE). μπορεί να μη τους βγήκε το οσκαρικό (GDGRM), αλλά αυτοί οι δύο πάνε πακέτο, και δε μπορεί, το μπλοκμπαστερικο (OCEN3) θα τους βγει. επιτρέψτε μου να προβλέψω μάλιστα ότι θα τους πάει και καλύτερα από το προηγούμενο της σειράς (OCEN2). το θέμα βέβαια είναι και ποιες ταινίες θα αντικαταστήσει ο 3ος κύριος Ocean στα TAG των παραπάνω δύο κυρίων, ώστε να καταλήξουμε στο πολυπόθητο long. η απάντηση για την περίπτωση του Clooney είναι, μία από τις καλύτερες κωμωδίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια, φτιαγμένη από τα χέρια των έτερων δύο αγαπημένων σκηνοθετών/παραγωγών του, των αδερφων Coen. αναφερόμαστε φυσικά στο Intolerable Cruelty (NTCRUE). όσον αφορά τον Soderbergh πάλι, αυτή που φεύγει είναι μία ακόμα, από τις πάμπολλες, παλαιότερη συνεργασία του με τον Clooney, το πολύ καλό αλλά για θεατές με αντοχές, Solaris.
that is a
long. two longs to be precise. χωρίς εκτιμώμενα κέρδη αυτή τη φορά, και με αναμονή ως τις 2 Ιουλίου.

ελλείψει χρόνου, η
Ευκαιρία 3 θα καταλάβει μόνο λιγοστές σειρές κειμένου: Dominic West (DWEST). Rock Star (ROCKS) στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτός χανει το ροκ-σταριλίκι του για να γίνει ένας από τους 300 του Λεονάιντα, εμείς κερδίζουμε ένα πανέμορφό και γρήγορο long, τα κέρδη του οποίου θα έρθουν στις 3/4/07.

ετούτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: