Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2007

starbonds tips: the oscar (20070227) edition


αντί εισαγωγής, κινούμενος πάντα στο πνεύμα των ημερών, παραθέτω ένα οσκαρικό κλιπάκι. το λεγόμενο "nominee montage", που, απ' ότι κατάλαβα, άνοιξε και την τελετή. από τα λίγα που είδα, με αρκετές καλές στιγμές, και αρκετά συγκινητικό (holy faun!) κλείσιμο.



Ας περάσουμε και στις ευκαιρίες της εβδομάδος. δύο τον αριθμό.

Ευκαιρία νο.1: Piper Perabo (PPERA). Μας αρέσει να την βλέπουμε. και να την ξαναβλέπουμε. Ακόμα και σε μικρότατους ρόλους σαν αυτόν του The Prestige (PRSTG). Αυτή τη φορά θα τη δούμε σε μία παραγωγή του Yari Film Group, το οποίο τα τελευταία λίγα χρόνια παλεύει με νύχια και με δόντια να αποκτήσει ουσιαστική παρουσία στα κινηματογραφικά δρώμενα. Πάντως, όσο αξιοπρεπή παρουσία και να έχει το First Snow (FRSNW) - "you are safe, until the first snow", δε θα φτάσει ποτέ τα 82μυρια-$$ του Cheaper by the Dozen 2 (CHEP2). That is a short.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >15$ (μάλλον άλλο ένα limited release για το Yari FG, οπότε αναμονή μέχρι τις 12/06/2007)

Ευκαιρία νο.2: Lauren Graham (LGRAH). H Piper σας φαίνεται μικρούλα. οι προτιμήσεις σας κλίνουν προς το ωριμότερο. ok. got it. έχουμε κάτι και για εσάς. Διαλέχτε μια Lauren-f*ck me Santa-Graham. η οποία μετά τον Αι Βασίλη, θα συναναστραφεί (αμέσως; εμμέσως; we'll have to see) και με τον ύψιστο, τον Almighty, τον Morgan Freeman (MFREE). Κι όλα αυτά, φυσικά, στο Evan Almighty (ALMT2). το οποίο τι θα αντικαταστήσει στο TAG της εν λόγω ημί-θεάς (ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε με το γούστο του rotweiler...); το Sweet November (SWNOV). Καλύτερα κέρδη για τον Evan, οσμίζομαι. So, that is a long.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >15$ (δόξα τον Almighty, αναμονή μέχρι τις 16/07/2007)

ετούτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: