Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007

starbonds tips: the 20070206 edition


Για πολλούς - πάρα πολλούς -, η πιο αναμενόμενη ταινία των τελευταίων (σχεδόν) 20 ετών - και συγκεκριμένα από το 1989, οπότε και είχε κυκλοφορήσει η τελευταία της σειράς -, απέκτησε μόλις σήμερα (ή, αν προτιμάτε, από χθες πολύ αργά το βράδυ, ώρα Ελλάδος) επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Σημειώστε την στα καλεντάρια σας, και αρχίστε να μετράτε τις μέρες ανάποδα: 22/05/2008.

Σταματήστε τώρα το μέτρημα. Άλλωστε οι 471 μέρες - ή ο 1 χρόνος, 3 μήνες και 16 μέρες - μέχρι την INDY4-day, αποτελούν μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα. Διαβάστε για τις ευκαιρίες της εβδομάδας. Μπορείτε να συνεχίστε αμέσως μετά. Ευχαριστώ.

Ευκαιρία νο.1: Geoffrey Rush (GRUSH). Μέχρι σήμερα είχαμε αναφερθεί σε starbonds adjusts λόγω του Σρεκ του Τρίτου (SHRK3), ή του Χαρυ Πόττερ του 5ου (HPOT5) - σε κανένα όμως που να οφείλεται στη συνέχεια της μεγαλύτερης επιτυχίας του περσινού καλοκαιριού. Ο Barbossa, λοιπόν, επιστρέφει στους τρίτους και τελευταίους (αν τους πιστέψουμε...) Πειρατές (PIRT3), και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα είναι με το μέρος των καλών (όρκο πάντως δεν παίρνουμε). Καλό θα είναι και το adjust προς τα πάνω που μας περιμένει από την αφεντιά του.
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >35$ (οι πειρατές φαίνεται πως αρέσκονται στο καλοκαιράκι, οπότε αναμονή μέχρι τις 18/06/2007)

Ευκαιρία νο.2: Jennifer Coolidge (JCOOL). Να μια ηθοποιός για την οποία δεν έχω να πω πολλά, πολύ απλά γιατί γνωρίζω λίγα. Για την ακρίβεια, σχεδόν τίποτα. Συμμετείχε στο A Night at the Roxbury, μια χαβαλεδιάρικη κωμωδία την οποία δεν έχω δει, για την οποία, όμως, έτυχε να ακούσω εγκωμιαστικά σχόλια εντελώς πρόσφατα - όσο τοις μετρητοίς μπορείτε να εκλάβετε τα εγκωμιαστικά σχόλια που αφορούν μια χαβαλεδιάρικη κωμωδία. Συμμετείχε επίσης στο πρώτο American Pie (AMPIE), και παρότι έχουν περάσει άφθονα χρόνια από τη θέαση της εν λόγω ταινίας, τη θυμάμαι στο χαρακτηριστικό ρόλο της πρόθυμης μητέρας του θρυλικού Stifler. Όλα αυτά όμως έχουν μικρή σημασία. Μεγάλη σημασία έχει το ακόμα μεγαλύτερο adjust που θα κάνει προς τα κάτω, και μάλιστα σχετικά σύντομα, το starbond της.
διαδοχή σε JCOOL TAG: in Epic Movie (EPICM), out Robots (RBOTS).
εκτιμώμενο κέρδος ανά μετοχή: >15$ (η υπομονή σας σίγουρα δε θα δοκιμαστεί περιμένοντας μόνο μέχρι τις 20/02/2007)

Παρότι 44 ολόκληρα starbonds θα έχουν κάνει adjust τις επόμενες ώρες, μόλις δύο (2) εξ αυτών μας κίνησαν το ενδιαφέρον, ώστε να ασχοληθούμε μαζί τους. Μην ανησυχείτε όμως. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Απλά ελπίζουμε να είναι αρκετά πριν από το Μemorial Day του 2008.


Δεν υπάρχουν σχόλια: